LE DAKAR: HET GAAT TOCH WEER GEBEUREN VOOR FRANS VERHOEVEN
06/11/2015 om 18:35
Het vertrouwde nummer 15 blijft gewoon van Frans Verhoeven..

Afgelopen januari heeft Frans in een interview tijdens de Dakar rally inderdaad gezegd dat het de laatste keer was dat hij mee zou strijden in de rally der rally's.. Le Dakar was mooi geweest. Frans zou alleen Frans niet zijn als hij zich niet over zou geven aan het virus. Het virus dat Dakar heet.. Het virus dat hij al zo lang onder de leden heeft.Frans had voor de editie van 2015 te weinig getraind en zat niet lekker in zijn ritme. Hij wist zelf maar al te goed dat hij betere uitslagen had kunnen rijden als hij zich in de aanloop naar Le Dakar 2015 beter had kunnen voorbereiden. Na een afkoelperiode en een aantal gesprekken met sponsoren besloot Frans om toch nog een keer te laten zien wat hij waard is.

De onvoorwaardelijke steun van de sponsoren die Frans wisten over te halen zoals Tricorp, Eurol en Yamaha is fantastisch. Frans kan met een super fijne 2016 WR 450F Yamaha begin januari met zijn voorwiel in de lucht van het startpodium af rijden. Het is intussen alweer de vijfde keer dat Frans met een Yamaha van start gaat!

Aan de motor zal het niet liggen, die heeft wel bewezen betrouwbaar te zijn! Topfit verschijnt Frans dus dit jaar aan de start van Le Dakar. Hij heeft veel getraind. Niet alleen op de motor, maar ook op de fiets bijvoorbeeld. "Conditie is zo ontzettend belangrijk! Zeker als je geen 20 meer bent..", grapte Frans . Hij zit lekker in zijn vel en heeft er ontzettend veel zin in, dat is wel duidelijk!

Komende zondag staat de RTL GP Dakar Preproloog weer op het programma. Frans mag daar van start met nummer 1. Iedereen is van harte welkom bij het Tricorp/Eurol/Yamaha paviljoen waar men voor een green-screen op de foto kan. Na de voertuigkeuze wordt de foto ter plekke bewerkt en kan die meteen mee naar huis! Frans deelt nog posters uit en er is volop Tricorp Dakar merchandise te koop!

Volgens het programma starten de motoren voor de eerste heat om 10.05.

Wellicht tot zondag!
 


 

Groot formaat foto's

De media die groot formaat foto's willen downloaden, kunnen dit doen op de onderstaande link.

Fotoshoot 2016

Frans Verhoeven blikt vooruit op Dakar 2016
 

Website door Mark Pater en Motocrossplanet.nl